vaikuttaja. 

Viime vuosina olen tehnyt paljon vaikuttamistyötä inhimillisen ihmiselämän isoissa kysymyksissä ja toiminut erityisesti yksinäisten, yksin elävien ja sinkkujen äänitorvena. Tämä on minulle hyvin merkityksellistä ja tärkeää työtä, ja siksi kierrän muun muassa puhumassa näistä aiheista yrityksissä, järjestöissä, tapahtumissa ja mediassa.

Kirjani Yksinäinen (Otava) julkaistaan lokakuussa 2020. Se on omaelämäkerrallinen tietokirja, joka avaa yksinäisyyttä ilmiönä ja yksilön kokemuksena. Teos on tarkoitettu kaikille, jotka ihmettelevät yksinäisyyttä. Tämä on merkityksellinen askel vaikuttajatyössäni, ja mitä lämpimimmin tarjoudun yhteteistyöhön muun muassa alan järjestöjen, yritysten ja yhteiskunnan päättävien elinten kanssa.

Kuuntele tästä Yle Puheen Mahadura & Özbergan -ohjelman 6.2.2020 lähetyksestä ajatuksiani yksinäisyydestä: Tabu nimeltä yksinäisyys

 

Tapani on toimia ja etsiä rikastavia ratkaisuja.

Tästä hyvä esimerkki on työni keväällä 2020 korona-ajalla sinkkujen ja yksinelävien ihmisten yhteisöllisyyden rakentamisessa. Nämä jutut mediassa kertovat tuon tarinan parhaiten:

Helsingin sanomat 25.3.2020: "Eristäytyminen saa monet sinkut tuntemaan itsensä tavallista yksinäisemmiksi – Maija Ilmoniemi sai tarpeekseen ja päätti toimia"

Apu 3.4.2020: Sinkuille helpotusta korona-ajan yksinäisyyteen – Maija perusti Facebook-ryhmän, jonka suosio räjähti – Rakkautta ja uusia parisuhteita syntyy myös poikkeustilan aikana

Kaleva 6.5.2020: Maija Il­mo­nie­mi perusti poik­keus­ajan sin­kuil­le ryhmän, jonka suosio räjähti – Pa­ri­suh­tei­ta syntyy haas­ta­vas­ta ajasta huo­li­mat­ta

Lisää median minusta kirjoittamia juttuja löydät sivulta Maija mediassa.

Mitä me voisimme tehdä yhdessä? Kysy minua puhumaan tai ajattelemaan yhdessä!

AJATUS ihmeistä.

"Nykymaailma on kumma: kaikenlaisia hienoja elämänviisauksia heitellään ilmaan ja jengi liimaa niitä tauluina seinilleen samalla miettien, että mikä hemmetti on, kun elämä on siltikin ihan paskaa. Mitä ovat ne kummalliset ihmeet, joita tunnumme alati odottavan? Miten muutos syntyy? Vastaus on pirullisen yksinkertainen: On toimittava. On perkele tartuttava toimeen ja tehtävä jotain. Ihmeitä ei tapahdu, ne täytyy tehdä – ja tunkea torjutuksi tulemisen pelon läpi."

 

maija@ilmoniemi.com

+358 40 5133781

©2020 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube