top of page
DSC_0466 (1).jpg

MINÄ OLEN MAIJA, MUOTTEIHIN MAHTU-MATON MIMMI.

"Rämäpää olen, se myönnettäköön, ja luova ajattelija, mutta jalat pidän aina tiukasti maassa – sen elämä on opettanut ja samalla hionut esiin parhaimmat puoleni. Hienoin luonteenpiirteeni on lämmin rehellisyys ja valloittavin valttini riemukas heittäytymiseni." 

–Maija Ilmoniemi

Olen toimittaja-juontaja, esiintyjä ja ääninäyttelijä sekä kirjailija. Hirmuisesti hommia, mutta juuri se on meidän muottiin-mahtumattomien säkenöinnin salaisuus! Takataskussani on myös vankka kokemus tuottajan tehtävistä niin radiossa kuin tv-tuotannoissa. Koulutukseltani olen Valtiotieteiden maisteri viestinnästä ja opinnot minulla on myös Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyöstä.

 

Työni on sanoittaa maailmaa ympärillämme: tunteita, kokemuksia, tekoja ja tavoitteita. Teen todeksi tarinoita ja välitän niitä yleisölleni eri ilmaisumuotoja hyödyntäen, monipuolista osaamistani käyttäen. Viestinnällinen ilmaisutaito on erikoisalaani – se on puhuttua, kirjoitettua ja esitettyä viestintää aina tilanteen mukaan.

 

Olen ajatellut sillai, että jälkeeni jäisi aina vana innostusta, iloa, ja inspiraatiota – kasa kuplivaa energiaa. Mukanani kulkevat kokeilunhalu, uudet ja oivaltavat näkökulmat sekä persoonallinen tapani tuottaa puheenaiheita. 

Ilman sinua minun loistoni sammuisi.

Tiedätkö, minulla ei ole mitään merkitystä ilman sinua. Vain yhdessä voimme saada asioita aikaan ja maailman muuttumaan. Minä palan ihmisistä ja ihmisille, koska se on parasta mitä osaan. 

Toivon, että minun merkitykseni sinulle olisivat sanat, joilla kosketan. Paras taitoni on saada sinut pysähtymään; pistää sinutkin pohtimaan ja oivaltamaan.

 

Haluan nostaa esiin yhteiskunnallisesti merkittäviä aiheita ja olen valmis myös valjastamaan omat kasvoni niiden esimerkiksi. Toivon, että lopun elämäni voin heittäytyä edessäsi, jotta yhdessä oppisimme elämästä. Haluan, että voimme loistaa yhdessä.

 

Olen maailman onnekkain, kun saan tehdä tällaista työkseni!

AJATUS ÄMMÄSTÄ.

"Nainen ja seikkailu. Näin kiteytän minut, ja kutsun itseäni myös Ämmäksi, ihan vaan nimeni etukirjaimen mukaan. On minua Maikki-Makkaraksi ja Isomahaksikin kutsuttu, ja arvaat varmaan, miksi olen mieluummin ylpeästi Ämmä – isolla äällä." 

bottom of page