top of page
Search
  • Writer's pictureMaija Ilmoniemi

Hyvä paha muovi -paneelikeskustelu


Suomen Nuorkauppakamarin ja Keskuskirjasto Oodin Hyvä paha muovi -paneelikeskustelu järjestettiin kesäkuussa 2019. Toimin sen moderaattorina ja juontajana.


Paneelisteina olivat Itä-Suomen yliopiston mikromuovitutkija Samuel Hartikainen, Smart & Clean -säätiön toimitusjohtaja Tiina Kähö sekä Muoviteollisuus ry:n ja Plastep Oy:n Jari Ketomäki.


Toimittajan taustani ja valtiotieteen maisterin koulutukseni tarjoaa minulle kyvyn asettua joustavasti erilaisiin teemoihin sekä kiteyttää niistä nasevia keskustelun aiheita.


Maija Ilmoniemi (VTM) on tapahtuma- ja radiojuontaja sekä toimittaja, kirjailija ja bloggari. Hän on viihdyttäjä, jonka mukana kulkevat ilo, innostus ja inspiraatio. Juontajana Maija mukautuu erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin joustavasti sekä yhdistää sulavasti asian ja viihdyttämisen. Toimittajan työ ja koulutus valtiotietieilijänä takaavat, että Maijan kyky omaksua monimutkaisiakin aihealueita on ensiluokkainen. Hän sisäistää uutta nopeassa temmossa ja pystyy asettumaan erilaisiin kokonaisuuksiin luontevasti ja sekä kiteyttämään niistä yleisölle ymmärrettävää ja innostavaa ajateltavaa. Yrittäjänä ja entisenä työnantajana Maija tuntee bisneksen logiikan ja puhuu sen kieltä. USA:ssa asutut vuodet takaavat hänelle natiivitason englanninkielen, ja hän työskentelee sillä sujuvasti. Hän osallistuu tarvittaessa tilaisuuden rakentamiseen myös strategisesti ja voi niin itsenäisesti kuin yhdessä asiakkaan osallistua tapahtumien ja juontojen käsikirjoittamiseen.


Puhujana Maija jättää unohtumattoman muistijäljen: Hänen kupliva energiansa on ainutlaatuista, eikä hän jätä ketään yleisössä kylmäksi. Hän nauttii asioiden tekemisestä totutusta poiketen ja etsii juontajana jatkuvasti uusia tapoja ihmisten koskettamiseen sekä liikuttamiseen oivaltavalla tavalla. Maija varmistaa kaikin mahdollisin tavoin, että aika, joka hänen kanssaan vietetään pysyy yleisön mielessä pitkään tapahtumien jälkeen – valo, jonka hän tuo mukanaan on Maijan laadun merkki ja sen tae.


”Ilman sinua minun loistoni sammuisi” -Maija Ilmoniemi

Comments


bottom of page