top of page
Search
  • Writer's pictureMaija Ilmoniemi

Juontajana Assebly Online 2020 -tapahtuman Assembly TV:ssä

Online-pelikansan suurtapahtuma Assembly järjestettiin lokakuussa 2020. Sain kunnian juontaa Assembly TV:n suoraa lähetystä. ”Näytät ihan nuorisolaiselta”, sanoi veljeni nämä alla olevat kuvat nähdessään ja minä sanoin, että ”Kyllä, juuri se on minun työtäni; mukautua erilaisiin tehtäviin niiden tarvitsemalla tyylillä ja tavalla”. Parasta on se, miten laajasti voin tehdä töitä. Monipuolisuus ja muuntautumiskyky ovat itselleni innostavinta ja parhain valttikorttini teille.


On ollut aikoja elämässä kun olen jopa hävennyt sitä, miten erilaisia asioita ja töitä olen tehnyt, enkä mennyt elämää eteenpäin yhden ja oletetun kaavan mukaan. Mutta nyt ymmärrän miksi kaiken olen kokenut ja mikä valtava lahja tuo pohja on! Kyky muuntautua ja ottaa haltuun hyvin erilaisia ja erityylisiä kokonaisuuksia on syntynyt kaiken sen monipuolisuuden johdosta.


Siksi kannukstuksena myös kaikille teille: menkää, tehkää ja kokekaa – kokeilkaa – ja antakaa just sen, mikä innostaa liikuttaa eteenpäin. Mutkitelkaa matkalla ja rikkokaa totuttuja kaavoja – juuri siitä syystä minäkin olen parhaimmassa paikassa nyt voiden toteuttaa itseäni monipuolisesti ja antaa yhteistyökumppaneille parhaimpani. Elämä on just nyt ihan älyttömän hauskaa ja täynnä mahdollisuuksia, vaikka alkuvuonna näytti, etten ehkä ikinä saa mitään töitä koronakaaoksen keskellä!


Näissä kuvissa haastattelen e-sports-valmentaja Nico Ilkanheimoa sekä Game Jamin Lisa Petruchuckia. Monipuolista työstä teki sekin, että tein haastatteluja niin suomeksi kuin englanniksi.


Kuvat: Tuula Ylikorpi ja Sami Eräluoto /Assembly Online 2020


Commentaires


bottom of page