top of page
Search
  • Writer's pictureMaija Ilmoniemi

Kirjani Yksinäinen on julkaistu!


Yksinäisyys on iso ongelma suomalaisessa yhteiskunnassa. Miksi olemme niin yksinäisiä?

Tunne yksinäisyydestä syntyy inhimillisestä kaipauksesta yhteyteen, tarpeesta kuulua johonkin sekä kosketetuksi tulemisen toiveesta. Vaikka yksinäisyys on monelle ongelmallista, sen ratkaisemiseksi on tehtävissä paljon – aina on toivoa!

Kirjani Yksinäinen on julkaistu! Yksinäinen on toiveikas ja omakohtainen tarinani yksinäisyydestä ja siihen löytyneistä ratkaisuista auttaa ymmärtämään yksinäisyyden kokemusta ja purkamaan sitä vahvistavia uskomuksia. Lukija oppii rakentamaan siltaa yksinäisen mielen ja yhteyden mielen välille. Lopulta myös yhteyden kokeminen toisiin helpottuu.

Toivon, että Yksinäisen luettuasi ymmärrät, miten pienin teoin voimme jokainen vaikuttaa yksinäisyyden helpottamiseen: kuinka omalla toiminnallamme, huolimatta siitä olemmeko kokeneet yksinäisyyttä vai emme, voimme olla mukana yhteisöllisemmän kulttuurin, turvallisen vuorovaikutuskulttuurin ja myötätuntoisen yhteiskunnan rakentamisessa.

Toivon, että kirjani tavoittaa kaikki, jotka ihmettelevät yksinäisyyttä. Yksinäinen on tarkoitettu heille, jotka ovat itse kokeneet yksinäisyyttä ja heille, jotka yrittävät ymmärtää sitä ympärillään. Toivon, että kirjani saa sinut liikkeelle, sillä vain liikkeessä kohti yhteyttä voimme yhdessä synnyttä jälkiä ja tuloksia. 

Yksinkertaisesti toivon, että Yksinäinen voi luoda lukijalleen toivoa.

Osta kirja täältä!

Lue lisää www.yksinainen.fi

Commenti


bottom of page