top of page
Search
  • Writer's pictureMaija Ilmoniemi

Voice of Finlandin "Aikuinen nainen" on tähtivalmentajien oikea käsi

Tässä on minun tiimini!


The Voice of Finlandin 10. kauden kuvaukset ovat hyvällä mallilla ja meidän joukkue vetää niin kovaa ja korkealta, ettei voi muuta kuin olla ylpeä näistä tyypeistä. Pitkiä kuvauspäiviä ja kova tahti, mutta koko ajan on ollut ihan mielettömän hauskaa yhdessä.


Ja sehän on juuri minun työni Voicen "Aikuisena Naisena" ja valkkujen ”äitinä”: varmistaa, että näillä tähtivalmentajillamme on kaikki hyvin ja homma pelaa, jotta he voivat tehdä oman työnsä parhaalla tavalla.


Toimin The Voice of Finland -tv-sarjan tuotannossa tähtivalmentajien oikeana kätenä, sparraajana ja assistenttina. Tähän työn minua kysyttiin tuotantoyhtiö ITV Studiosilta, sillä olen ollut paljon tekemisissä musiikin ja artistien kanssa. Tuotannossa siis vastaan artistien aikatauluista, käytännön avustamisesta ja sparraamisesta kuvausten aikana.


Minulle yksi hienoimmista opeista tässä työssä on se, miten hyvin erilaisten taiteilijapersoonien kanssa olemme luoneet hyvin nopeasti luottamuksen ilmapiirin ja olen oppinut heidän omat tapansa toimia – nyt homma toimii niin, että kenenkään näistä rakkaista "lapsukaisista" ei tarvitse kuin katsoa kohti minua, ja tiedän heti, mitä tarvitaan.


Tämä on hyvin omanlaisensa duuni – erilainen todella! – ja mieletön mahdollisuus myös hyödyntää hyvää ihmistuntemustaan sekä sosiaalisia ja pyskologisia taitojaan.


Voice Of Finlandin tähtivalmentajat (vas): Redrama, Sipe Santapukku, Juha Tapio, Maija Vilkkumaa ja Toni Wirtanen

bottom of page