top of page
Search
  • Writer's pictureMaija Ilmoniemi

World Luxury Hotel Awards -palkintogaala

World Luxury Hotel Awards -palkinnot jaetaan vuosittain maailman hienoimmille hotelleille. Kunakin vuonna tapahtuma järjestetään eri maissa, ja vuonna 2019 lokakuussa gaala järjestettiin Suomessa Rovaniemellä Santa Parkissa.


Minulla oli suuri kunnia päästä juontamaan tämä kansainvälinen gaala. Paikalla oli 300 vierasta, 90 eri kansallisuutta ja yli satapäinen henkilökunta. Ilta koostui huippuohjelmasta ja vieraille tarjottiin kuuden ruokalajin illallinen.


Minä juonsin ja hostasin tapahtuman. Natiivitasoinen englannin kielen taitoni mahdollistaa sen, että kykenen juontamaan haastaviakin kokonaisuuksia ja kansainvälisiä tapahtumia.


On hyvin merkityksellistä ja hienoa päästä edustamaan Suomea tällä tavoin kansainvälisille vieraille. Gaala on kaikilta puitteiltaan viiden tähden tapahtuma, jossa konkreettisesti pääsin antamaan oman energiani ja kykyni huipputapahtuman johtamiseen vahvalla ammattitaidollani.


Tapahtumajärjestelyissa mukana ollut Business Finland kirjoitti tapahtumaan jälkikäteen näin:


"Master of Ceremony Maija Ilmoniemi skilfully guided proceedings and entertained guests, who also enjoyed a taste of quintessential Finnish hospitality."


Lisää täältä.
Maija Ilmoniemi (VTM) on tapahtuma- ja radiojuontaja sekä toimittaja, kirjailija ja bloggari. Hän on viihdyttäjä, jonka mukana kulkevat ilo, innostus ja inspiraatio. Juontajana Maija mukautuu erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin joustavasti sekä yhdistää sulavasti asian ja viihdyttämisen. Toimittajan työ ja koulutus valtiotietieilijänä takaavat, että Maijan kyky omaksua monimutkaisiakin aihealueita on ensiluokkainen. Hän sisäistää uutta nopeassa temmossa ja pystyy asettumaan erilaisiin kokonaisuuksiin luontevasti ja sekä kiteyttämään niistä yleisölle ymmärrettävää ja innostavaa ajateltavaa. Yrittäjänä ja entisenä työnantajana Maija tuntee bisneksen logiikan ja puhuu sen kieltä. USA:ssa asutut vuodet takaavat hänelle natiivitason englanninkielen, ja hän työskentelee sillä sujuvasti. Hän osallistuu tarvittaessa tilaisuuden rakentamiseen myös strategisesti ja voi niin itsenäisesti kuin yhdessä asiakkaan osallistua tapahtumien ja juontojen käsikirjoittamiseen.


Puhujana Maija jättää unohtumattoman muistijäljen: Hänen kupliva energiansa on ainutlaatuista, eikä hän jätä ketään yleisössä kylmäksi. Hän nauttii asioiden tekemisestä totutusta poiketen ja etsii juontajana jatkuvasti uusia tapoja ihmisten koskettamiseen sekä liikuttamiseen oivaltavalla tavalla. Maija varmistaa kaikin mahdollisin tavoin, että aika, joka hänen kanssaan vietetään pysyy yleisön mielessä pitkään tapahtumien jälkeen – valo, jonka hän tuo mukanaan on Maijan laadun merkki ja sen tae.


”Ilman sinua minun loistoni sammuisi” -Maija Ilmoniemi

bottom of page