top of page

Tässä olen.

_DSC0893_kodak_portra_400vc_edited.png

"Minä olen Maija,

muotteihin mahtumaton mimmi."

Olen toimittaja-juontaja, esiintyjä ja ääninäyttelijä sekä kirjailija ja bloggari. Hirmuinen kasa hommia, mutta juuri se on meidän muottiinmahtumattomien säkenöinnin salaisuus! Takataskussani on myös vankka kokemus tuottajan tehtävistä niin radiossa kuin tv-tuotannoissa. Koulutukseltani olen Valtiotieteiden maisteri viestinnästä ja opinnot minulla on myös Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyöstä.

Rämäpää olen, se myönnettäköön, ja aikamoinen luova ajattelija, mutta jalat pidän aina tiukasti maassa. Elämä on antanut isot opit realismista ja hionut myös esiin parhaimmat puoleni: hienoin luonteenpiirteeni on lämmin rehellisyys ja valloittavin valttini riemukas heittäytymiseni. 

Olen ajatellut sillai, että jälkeeni jäisi aina vana innostusta, iloa, ja inspiraatiota – kasa kuplivaa energiaa. Mukanani kulkevat kokeilunhalu, uudet ja oivaltavat näkökulmat sekä persoonallinen tapani tuottaa puheenaiheita. 

AJATUS SUPERSANKAREISTA.

Tärkeintä on, että viitsii. On niin helppoa sanoa, ettei pysty tai kykene tai voi, kun tuntematon pelottaa. Kun ei ole aivan varma tai kun toiset kuiskivat vieressä, että onkohan tuossa nyt järkeä – kun ei vaan viitsi yrittää ja kokeilla. On niin paljon helpompaa jättää tekemättä. Vaikka saattaakin olla, että matkan varrella löytyy uusi supersankari. Saattaa olla, että matkan varrella itsestä paljastuu Supersankari.

 

Jos vaan viitsii. Jos vaan päättää.

bottom of page