TÄSSÄ OLEN!

Minä olen Maija, muotteihin mahtumaton mimmi. 

Olen juontaja-esiintyjä ja ääninäyttelijä sekä toimittaja, kirjailija (kirjoitan toista kirjaani parhaillaan) ja bloggari. Takataskussani on myös vankka kokemus tuottajan tehtävistä niin radiossa kuin tv-tuotannoissa. Koulutukseltani olen Valtiotieteiden maisteri viestinnästä ja opinnot minulla on myös Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyöstä.

 

Rämäpää olen, se myönnettäköön, ja aikamoinen luova ajattelija. Mutta jalat pidän aina tiukasti maassa, sillä elämä on antanut isot opit realismista. Elämä on myös hionut esiin parhaimmat puoleni: Hienoin luonteenpiirteeni on lämmin rehellisyys ja valloittavin valttini riemukas heittäytymiseni. 

 

Uteliaisuus, innostus ja huumori ovat avainsanojani. Olen ajatellut sillai, että jälkeeni jäisi aina vana energiaa, iloa, ja inspiraatiota. Mukanani kulkevat kokeilunhalu, uudet ja oivaltavat näkökulmat sekä persoonallinen tapani tuottaa puheenaiheita. En mahdu muotteihin ja siksi osaan hypätä kuplasta toiseen.

AJATUS SUPERSANKAREISTA.

"Tärkeintä on, että viitsii. On niin helppoa sanoa, ettei pysty tai kykene tai voi, kun tuntematon pelottaa. Kun ei ole aivan varma. Kun toiset kuiskivat vieressä, että onkohan tuossa nyt järkeä. Kun ei vaan viitsi yrittää ja kokeilla.

 

On niin paljon helpompaa jättää tekemättä. Vaikka saattaakin olla, että matkan varrella löytyy uusi supersankari. Saattaa olla, että matkan varrella itsestä paljastuu Supersankari.

 

Jos vaan viitsii. Jos vaan päättää."

© 2018 Maija Ilmoniemi

 

maija@ilmoniemi.com

+358 40 5133781

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon