Uteliaisuus on urani ohjus.

Olen monitaituri: Käsikirjoitan, juonnan, esiinnyn, tuotan ja taidan tekniikan – ovathan nämä nettisivutkin kätteni jälkeä! Olen valtavan utelias oppimaan ja kokemaan uutta.


Työ on minulle elämäntapa ja sen mukana olen valmis muokautumaan moneen uuteenkin tilanteeseen. Työskentely niin pienenä freelancer-yrittäjänä kuin isossa julkisen palvelun mediassa – ja kaikkea siltä väliltä – ovat opettaneet minulle erilaisia näkökulmia tarkastella työtä. Tämä näkyy kaikessa tekemisessäni.  

 

En olekaan urautunut putkeen, vaan työskentelen tarvittavalla tavalla kunkin tehtävän mukaan: joko osana isompaa organisaatiota tai itsenäisenä yrittäjänä. Nyt just työskentelen freelancer-juontaja-toimittajana.

Lue lisää kohdasta "Ajatuksia ammatista". ja klikkaamma alla olevia kuvia löydät esimerkkejä työni jäljestä:

TUTUSTU TYÖHÖNI!

TYÖNÄYTTEITÄ

AJATUS KUPLISTA.

"Minä vain haluaisin näyttää kaikille mitä tämä on. Mitä täällä on! Osoittaa, mitä ihmeitä voi löytää, kun astuu ihan vain vähän oman uomansa ulkopuolelle. Olen täällä tajunnut sen, miten paljon muutakin maailmassa on kuin se oma pieni todellisuus, jossa päivittäin elää. Se ajatus, se uskomus, se rakennelma, että tämä minun todellisuuteni on ainoa oikea, ainoa hyväksyttävä ja ainoa mahdollinen. Mutta tässä työssä, tässä maailmassa, tuo uskomukseni on murentunut.

 

On niin monta erilaista tapaa elää."

© 2018 Maija Ilmoniemi

 

maija@ilmoniemi.com

+358 40 5133781

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon