Tutustu työhöni. 


 

En olekaan urautunut putkeen, vaan työskentelen tarvittavalla tavalla kunkin tehtävän mukaan: joko osana isompaa organisaatiota tai itsenäisenä yrittäjänä. Nyt just työskentelen freelancer-juontaja-toimittajana.

 

Lue lisää sivulta "Ajatuksia ammatista", ja alla voit tutustua muutamiin

työnäytteisiini.

Kurkista myös tänne "Ämmä in äksön" -bogiin, jossa kuulet tuoreista uutisistani ja keikoistani sekä pääset lukemaan koko joukon konkreettisia esimerkkejä töistäni. 

Uteliaisuus on urani ohjus.

Olen monitaituri: käsikirjoitan, juonnan, esiinnyn, tuotan ja taidan tekniikan – ovathan nämä nettisivutkin kätteni jälkeä! Olen valtavan utelias oppimaan ja kokemaan uutta. 

Työ on minulle elämäntapa ja sen mukana olen valmis mukautumaan moneen uuteenkin tilanteeseen. Työskentely niin pienenä freelancer-yrittäjänä kuin isossa julkisen palvelun mediassa – ja kaikkea siltä väliltä – ovat opettaneet minulle erilaisia näkökulmia tarkastella työtä. Tämä näkyy kaikessa tekemisessäni.

 työnäytteitä. 

KESKUSTELUOHJELMA
GAALAJUONTO
JUTTU ALASTONKUVAUKSESTA
BLOGI
RADIOKUULIJANI MERELLÄ
KUOPION KAUPUNGINJOHTAJATAR
RADIOJUTTU LAPSETTOMUUDESTA
MIKSI PITÄÄ NAURAA?
SAVOLAISELIÖLAJI
Show More
TEKEMÄNI BIISI
JACK SPARROW
TÖISSÄ HAUTAUSTOIMISTOSSA
NOLLASTA MARATONHIIHTÄJÄKSI
LAHTI 2017 JUONTAJA
LAHTI 2017 PROMO
REPORTAASI YKSINÄISYYDESTÄ
BLOGI
KALASTAJANAPULAINEN
Show More

AJATUS KYLÄHULLUSTA.

”Kylähullu on ihminen, jonka käyttäytyminen ja olemus poikkeavat sosiaalisen yhteisönsä normistosta. Poikkeava elämäntapa, pukeutuminen, erikoislaatuiset teot tai ajatukset ovat tehneet henkilöstä kylähullun, ja siten yhteisön kiinnostuksen ja kertomusten kohteen. Kylähullu on myös Koijärven kylien alueen lehti. Katso myös sana ”Neurodiversiteetti", jolla viitataan ihmiskunnan neurologiseen monimuotoisuuteen. Termi on johdettu biodiversiteetistä eli biologisesta monimuotoisuudesta, jota pidetään yleisesti arvokkaana ja hyödyllisenä asiana.” 

 

maija@ilmoniemi.com

+358 40 5133781

©2020 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube