top of page
3.png

Minä olen
 

Maija

Olen toimittaja-juontaja, esiintymisen valmentaja, esiintyjä itsekin ja ääninäyttelijä sekä kirjailija. Hirmuisesti hommia, mutta juuri se on ainutlaatuisuuteni, josta oppini ammennan.

Takataskussani on myös vankka kokemus tuottajan tehtävistä niin radiossa kuin tv-tuotannoissa. Koulutukseltani olen Valtiotieteiden maisteri viestinnästä ja opinnot minulla on myös Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyöstä.

Työni on sanoittaa maailmaa ympärillämme: tunteita, kokemuksia, tekoja ja tavoitteita – ja auttaa sinuakin siinä! Teen todeksi tarinoita ja välitän niitä yleisölleni eri ilmaisumuotoja hyödyntäen, monipuolista osaamistani käyttäen. Viestinnällinen ilmaisutaito on erikoisalaani – se on puhuttua, kirjoitettua ja esitettyä viestintää aina tilanteen mukaan.

Olen ajatellut sillai, että jälkeeni jäisi aina vana innostusta, iloa, ja inspiraatiota – kasa kuplivaa energiaa. Mukanani kulkevat kokeilunhalu, uudet ja oivaltavat näkökulmat sekä persoonallinen tapani esiintyä ja tuottaa puheenaiheita. 

Ilman sinua
minun loistoni sammuisi.

Tiedätkö, minulla ei ole mitään merkitystä ilman sinua. Vain yhdessä voimme saada asioita aikaan ja maailman muuttumaan. Minä palan ihmisistä ja ihmisille, koska se on parasta mitä osaan. 

Toivon, että minun merkitykseni sinulle olisivat sanat, joilla kosketan. Paras taitoni on saada sinut pysähtymään; pistää sinutkin pohtimaan ja oivaltamaan.

 

Haluan, että voimme loistaa yhdessä!

 

Olen maailman onnekkain, kun saan tehdä tällaista työkseni.

bottom of page