Juontaja. 

Toimin juontajana broadcast-mediassa, jossa olen työskennellyt mm. Yleisradiossa. Olen tottunut esiintyjä radion lisäksi kameran edessä. 

 

Työskentelen myös tapahtumajuontajana sekä moderaattorina ja fasilitaattorina. Isot gaalat kiehtovat minua, mutta usein upeimman jäljen jättävät pienimmät intiimit tilaisuudet. Juontajana etsin jatkuvasti uusia tapoja ihmisten koskettamiseen sekä liikuttamiseen oivaltavalla tavalla. 

Työssäni olen viihdyttäjä, jonka mukana kulkevat ilo, innostus ja inspiraatio.

 

Mukaudun erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin joustavasti sekä yhdistän sulavasti asian ja viihdyttämisen. Toimittajan työ ja koulutus valtiotietieilijänä takaavat, että kykyni omaksua monimutkaisiakin aihealueita on ensiluokkainen. Sisäistän uutta nopeassa temmossa ja pystyn asettumaan erilaisiin kokonaisuuksiin luontevasti ja sekä kiteyttämään niistä yleisölle ymmärrettävää ja innostavaa ajateltavaa.

 

Yrittäjänä ja entisenä työnantajana tunnen myös bisneksen logiikan ja puhun sen kieltä. USA:ssa asutut vuodet takaavat minulle natiivitason englanninkielen, ja työskentelen sillä sujuvasti. Osallistun tarvittaessa tilaisuuden rakentamiseen myös strategisesti ja voin niin itsenäisesti kuin yhdessä asiakkaan kanssa osallistua tapahtumien ja juontojen käsikirjoittamiseen.

 

Puhujana jätän unohtumattoman muistijäljen: kupliva energiani on ainutlaatuista, enkä jätä ketään yleisössä kylmäksi. Nautin asioiden tekemisestä totutusta poiketen ja etsin juontajana jatkuvasti uusia tapoja ihmisten koskettamiseen sekä liikuttamiseen oivaltavalla tavalla. Varmistan kaikin mahdollisin tavoin, että aika, joka kanssani vietetään pysyy yleisön mielessä pitkään tapahtumien jälkeen – valo, jonka tuon mukanani on laatuni merkki ja sen tae.

Alla muutama tapahtumajuontoreferenssini. Lisää työnäytteitäni löydät sivulta "Tutustu työhöni"

PALKINTOGAALA
HYVÄNTEKEVÄISYYSJUHLA
LAHTI 2017 JUONTAJA
Show More

AJATUS hehkusta.

 ”Can’t stop, comin’in hot, I should be locked up right on the spot. It’s so on right now!”

 

maija@ilmoniemi.com

+358 40 5133781

©2020 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube