top of page
gene-jeter-kcV7BxcVtU4-unsplash.jpg

ÄÄNI ON KOKEMUS –AINUTLAATUINEN JA AINA UUSI.

"Haluan äänelläni saada sinut pysähtymään, kuulemaan mitä kerron. Haluan saada sinut tuntemaan jotain, jolle ei kenties ole sanoja. Koko kehoni elää tulkitsemaani tekstiä, mieleni eläytyy siihen pienimmänkin soluni sisällä." 

–Maija Ilmoniemi, ääninäyttelijä

Äänen valta on se ääretön ilmaisuvoima, joka sallii mahdollisuuden mielikuvitukselle. Äänellä voidaan hetkessä mennä äärilaidasta toiseen ja ilmaista tuhat tunnetta, joita mikään muu aisti ei voi tulkita tai havaita. Taito käyttää ääntä eri hetkissä ja aiheissa eri tavoin sekä mielenkiintoisesti on asia, joka unohdetaan aivan liian usein. 

Kuvittele, kuinka koukuttava tarina onkaan, kun se kerrotaan eläväisesti ja laadukkaasti – ja juuri sitä minä teen! Äänitöissä minua kiehtoo eniten se, kuinka äänellä rakennetaan mielikuvia ja mielentiloja.

 

Teen spiikkaustöitä, luen äänikirjoja ja toimin erilaisissa dubbaustehtävissä. Koulutettuna ammattilaisena ääneni taipuu ilmaisultaan moneen muotoon ja voin myös vaikka laulaa erilaisissa äänituotannoissa! Haastan itseäni jatkuvasti oppimaan uutta ilmaisutaidosta äänellä.

Kuuntele tästä ääninäytteeni ja lisää ajatuksiani äänestä. Voit myös ladata näytteet talteen.

Lataa tästä.

FIsuomeksi
00:00 / 01:35
ENGIn English
00:00 / 01:38
SWEPå Svenska
00:00 / 01:28

Ja tässä muutama esimerkki tekemistäni töistä.

AJATUS VALINNASTA.

"Ystäväni, kyse on vain valinnoista: oman persoonan tuomisesta eloon erottuvalla tavalla. Nyt sinä olet siihen valmis ja osaat tuoda viestisi esiin oikealla hetkellä, oikealla tavalla."

bottom of page