toimittaja. 

Toimittajana innostun voidessani ilmaista asioita totutusta poikkeavalla tavalla ja pysäyttää yleisön tai lukijan pohtimaan pienimpienkin oivallusten äärelle.

 

Lähinnä sydäntäni on broadcast-media, jossa olen työskennellyt mm. Yleisradiossa. 

 

Kirjoittavana toimittajana työskentelen erityisesti haastavampien henkilöjuttujen ja ilmöiden kanssa sekä tutkivana toimittajana.

 

Kirjoittajana minua kiehtovat isot yhteiskunnalliset aiheet inhimillisen ihmisen näkökulmasta. Parhaillaan kirjoitan kirjaa yksinäisyydestä, joka julkaistaan lokakuussa 2020 (Yksinäinen, Otava).

Erilaisia esimerkkejä työstäni löydät näppärästi samalta sivulta "Tutustu työhöni" Kurkista sieltä kiinnostuksesi mukaan!

AJATUS suomen tulevaisuudesta.

"Juuri tuota pojat tarvitsevat: että joku vastuullinen aikuinen tulee ja kehuu heidän tekemistään. Näin sen pitäisi olla, eikä niin, että kohta kytät  kurvaisivat pihaan, kärräisivät kundit maijallansa putkaan ja rapsauttaisivat päälle isomman rangaistuksen kuin toisia satuttaneille rikollisille – tämä kun on ollut näiden poikien todellisuutta, poliisit ja putkat ja se kaikki muu siihen kovin helposti päälle tuleva. Tämä vain siksi, että näillä kundeilla nyt vaan on tarve toteuttaa itseään tällä tavoin..."

 

maija@ilmoniemi.com

+358 40 5133781

©2020 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube